Danielle's Xmas favourites!

 

Ben je al helemaal klaar voor kerst? Of zoek je last-minute toch nog een paar leuke kadootjes voor onder de boom? Mocht je nog wat inspiratie kunnen gebruiken: ik heb hier voor je mijn 7 favorieten van 2023 op een rijtje gezet.

 

1. Boek ‘Rooskleurig’ door Roos Reedijk
Misschien ken je Roos wel van ‘Kopen zonder kijken’ op televisie, of volg je haar kleurrijke account op Instagram. Haar boek is een werkelijk feestje van kleur en de perfecte inspiratiebron voor al je huis-inrichtings-plannen. Ik word er in elk geval helemaal blij van! Bestel het boek Rooskleurig hier.

 
 

2. Boek ‘Dag lieverd, tot zo’ door Nadja Ensink
Volg je mij al een tijdje, dan ben je ongetwijfeld bekend met het verhaal van Nadja: haar man ging de geboortekaartjes van hun pasgeboren dochter posten, en werd zonder reden door een vreemde op straat doodgestoken. Nadja beschrijft in haar boek de gebeurtenissen van die noodlottige dag, en hoe zij, samen met haar dochter hier doorheen kwam en opnieuw het leven omarmde. Rauw én hoopvol, dat is hoe ik dit boek wil omschrijven. Iedereen zou het moeten lezen.
Bestel Nadja’s prachtige boek hier.

 
 

3. Het Making Memories Kerstspel
Een spel voor de hele familie, waarmee je kerstballen en vragenkaartjes verzamelt. Soms zijn het kennisvragen, en soms zijn het vragen waarmee je herinneringen ophaalt. Zoek je een activiteit waar jong en oud aan mee kan doen én wat je helemaal in de warme kerstsfeer brengt, dan is dit het spel wat je nodig hebt. Bestel het spel hier.

 
 

4. Moon Calendar
Met deze prachtige Moon Calendar van Jetteke van Lexmond ga je het optimale uit jezelf halen én ga je leven volgens het ritme van de natuur. Voor iedereen die selfcare in 2024 wat meer prioriteit wil geven: dit is hét kado voor jezelf. Je bestelt jouw Moon Calendar hier.

 
 

5. E-book ‘De complete gids voor opgeruimde telefoonfoto’s’
Ben jij ook groot fan van álles op beeld vastleggen, en heb je een filmrol met duizenden foto’s en filmpjes op je telefoon? En denk je wel eens ‘Dit móet toch makkelijker en minder chaotisch kunnen?’ Say no more! Met behulp van deze gids neem ik je stap voor stap mee in alle tips en tricks om de fotochaos op jouw telefoon om te turnen. Bestel de gids hier.

 


6. Boek ‘Niks nieuws’ door Saskia Sampimon
Als je Saskia van The Greenlist volgt, dan weet je dat zij garant staat voor inspiratie op gebied van groener leven en duurzamere keuzes maken. Haar site staat vol met mooie artikelen vol tips en tricks. Van plan om in 2024 het wat duurzamer aan te pakken, geef jezelf dan het boek ‘Niks nieuws’ kado. Bestel Saskia’s boek hier.

 

7. Omvalservice van Myrthe Tijhuis
Geen zorgen om jouw bedrijf op het moment dat jij ‘omvalt’. Dit online programma helpt je bij alle voorbereidingen voor het geval dat je onvoorzien ‘omvalt’ en je je bedrijf niet voort kan zetten. Koop je kaartje nú en krijg tot 24/12 maar liefst €50 korting op je deelname! Koop je kaartje hier.

 

NB: sommige links genoemd in deze blogpost zijn affiliatelinks.

 
Danielle RegoutComment