Hou je vast: thuis streamen van je eigen video's is een feit!

 

Ooooh ik heb zó ongelofelijk uitgekeken naar DIT moment! De afgelopen maanden heb ik achter de schermen een gloednieuwe app mogen testen.. En ik ben er helemaal verliefd op geworden! Nu de app eindelijk live is, mag ik het met jullie delen.

Projector is een videostreamingdienst waarmee je je eigen homevideo's en filmpjes op je eigen televisie kunt kijken. Net zo simpel en net zo gebruiksvriendelijk.

Je uploadt je filmpjes, je downloadt de app op je tv, je logt in en streamen maar! Hoe heerlijk is het dat je ál die leuke filmpjes die je tijdens belangrijke momenten hebt gemaakt, eenvoudig terug kunt kijken? Mijn kinderen vinden het zo leuk om zichzelf te zien. Tijdens vakanties, verjaardagsfeestjes of uitjes met het gezin maak je vaak zoveel leuk beeldmateriaal dat vaak ergens op een filmrol verdwijnt. Nu kan je deze makkelijk streamen en iedereen (ook opa en oma!) kunnen meegenieten!

Hoe werkt het?
Zie het als een Netflix voor jouw eigen (home) video’s! Stream ze op jouw televisie, computer, laptop, tablet of telefoon.

Als je nu instapt, ben je eigenlijk één van de eersten in Europa die mee gaat doen, en dat biedt superveel voordeel. Er zit namelijk (nu nog) geen limiet aan de hoeveelheid, dus jij kan gebruik maken van het streamen van een onbeperkt aantal filmpjes. Binnen jouw gezin of familie kan iedereen meekijken als je dat wil: je krijgt één account waarmee gekeken kan worden. Dus opa en oma kunnen vanuit hun huis ook gewoon meegenieten van de filmpjes van bijvoorbeeld de kleinkinderen.

Dat wil ik ook!
Ik heb een speciale referral-link voor je waarmee je Projector nu kan aanschaffen.
Je vindt hem hier: https://projector.app/newSign-up?reference_code=01031

Dit is misschien wel het perfecte familiekado dat je nog miste onder de kerstboom!

Good to know!
- Je gaat Projector betalen met een creditcard (momenteel zijn er nog geen andere betaalopties). De investering is €129.99 per jaar, dus vergelijkbaar met een Netflix-abonnement.
- Thuis heb je een Apple TV of Google Chromecast (de andere streamingsdiensten werken nog niet in Europa)
- Projector is geen opslagservice, dus je gebruikt het niet als een back-up van je filmpjes. Het is echt om jouw video’s te streamen.
- Projector is heel veilig omdat het een privé-streamingsdienst is.

Enjoy! Ik hoop dat je er net zoveel plezier uithaalt als ik!

 
Danielle RegoutComment