Danielle's Diary | Ibiza mini-tour

 

Je had het misschien al op mijn Instagram voorbij zien komen, maar vlak voor de zomer heb ik een mini-OPA-tour op Ibiza gemaakt. Anderhalve week die ik vulde met enerzijds bijkletsen met mijn vriendinnen, en anderzijds om verschillende nieuwe en mogelijke klanten te ontmoeten die ofwel op Ibiza wonen of regelmatig verblijven. En wat bleek: het was de perfecte uitvalsbasis om zowel te werken als te genieten!


Na aankomst haalde ik een autootje op en reed ik onder het genot van prachtige uitzichten naar het huis waar ik met mijn vriendinnen had afgesproken. We proberen jaarlijks de hele groep bij elkaar te krijgen en dit jaar was het tijd om samen te genieten van ‘the island-life’. Een aantal dagen spendeerden we samen in een prachtig huis. Samen mooie tochten over het eiland én het water maken, genieten van heerlijk eten en drinken, luieren in het zonnetje op mooie strandjes en vooral: bijkomen én bijkletsen. Wat een traktatie.

Maar ik was hier natuurlijk niet alleen om gezellig een paar dagen te spenderen. Deze trip naar Ibiza was voor mij ook het perfecte moment om langs te gaan bij een aantal klanten, bestaande én nieuwe, van OPA. Ik ben natuurlijk samen met mijn team verantwoordelijk voor het ordenen en bijhouden van een flink aantal beeld-archieven. Sommigen daarvan zijn van mensen die normaliter veel in de spotlight staan. En laat Ibiza nu net de plek zijn waar zij een huis hebben waar ze een deel van het jaar verblijven.


Op pad voor OPA
Dus na een paar dagen rust was het tijd voor deel twee van mijn trip! Met mijn autootje reed ik het hele eiland over om op de gaafste plekken en in de mooiste huizen gesprekken te voeren. Dit eilandleven ging me steeds meer bevallen! Ik voerde een aantal kennismakingsgesprekken waarbij ik de OPA-methode kon uitleggen en laten zien. Ik besprak foto-archieven met honderdduizenden foto’s erin. Ik maakte aansluitend voorstellen hoe we deze konden veiligstellen, ordenen én bijhouden. De eerste Dropboxen werden meteen gevuld met digitale bestanden. We zorgden zelfs voor een chauffeur die veilig de analoge archieven voor ons gaat vervoeren naar Nederland, zodat we alles kunnen digitaliseren!


Aan het einde van mijn week op Ibiza vloog ik terug naar het team thuis om plannen uit te werken hoe we voor de nieuwe klanten van OPA zo snel mogelijk aan de slag kunnen gaan.
En alhoewel ik mijn thuisfront natuurlijk enorm gemist heb, kan ik niet wachten tot de volgende buitenlandse tour. Na Amerika dit voorjaar, en Ibiza nu, ben ik benieuwd wat de volgende plek is waar ik terechtkom.

Denk jij: ‘dit heb ik ook nodig!’?
Heb jij nu ook een foto-archief dat wat OPA-liefde kan gebruiken? En woon je in het buitenland? Laat me weten waar je je bevindt, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn dat ik naar je toekom. Want bij OPA hebben we áltijd de mogelijkheid om jouw dierbare beelden veilig en geordend in een archief te krijgen. Stuur je me een berichtje?

 
Danielle RegoutComment